4 juni 2024

Jacobs Hospitality en Mise en Place slaan handen in elkaar

In Limburg en Brabant zullen de twee horeca uitzendbureaus elkaar voor en achter de schermen gaan versterken


Mise en Place Holland (MeP) en Jacobs Hospitality Service uit Sittard gaan een strategische samenwerking aan, waardoor de sterktes van beide uitzendbureaus benut worden. Achter de schermen zal MeP Jacobs gaan versterken op het gebied van HR Services en juridische ondersteuning. Jacobs zal op zijn beurt vóór de schermen gaan versterken voor opdrachten zoals eventcatering, hostessen en klassieke horeca. Beide bureaus zien in elkaar een goede partner om samen elkaars groei ambities waar te maken.


“Soms moet je toegeven dat een ander beter is dan jezelf”, (aldus Mise en Place). “Wij herkennen in Bob Jacobs en Gile Jansen dezelfde drive en ambitie die wij hadden toen we 30 jaar geleden startten met Mise en Place. Een sterk netwerk, aandacht voor details, kwaliteit en uitzonderlijke service.” MeP is de laatste 3 decennia geëvolueerd tot een bedrijf met landelijke bekendheid. Achter de schermen draait een geoliede machine met een schat aan kennis van HR services en juridische zaken. Dit maakt MeP tot een betrouwbare partner voor grote- en kleine opdrachtgevers.


Complementair en samen groeien
“De sterkste samenwerking ontstaat als je elkaar kunt vinden op gebieden waar je zelf in kunt verbeteren”, aldus Bob Jacobs en Gile Jansen. “Wij hebben laten zien en bewezen dat we de laatste 5 jaren voor toonaangevende opdrachtgevers in Limburg en Brabant voor een continue kwaliteit aan horeca uitzendpersoneel hebben gezorgd.” Op het gebied van kwaliteit onderscheidt Jacobs Hospitality Service zich van andere partijen in Limburg. Jacobs heeft echter ook ondervonden dat de ‘backoffice’ anno 2024 in uitzendland veel met zich meebrengt. Zo verandert de Wetgeving continue, eisen opdrachtgevers een NEN-certificering van haar opdrachtnemers en ontwikkelt de technologie achter de schermen aan de lopende band. Dit zijn zaken die MeP Jacobs uit handen gaat nemen, aangezien deze zaken al dertig jaar het fundament van de organisatie vormen. Zo kan MeP Jacobs gaan ondersteunen in de groei naar een groter en sterker uitzend netwerk in Nederland. Iets dat Jacobs en MeP graag schouder aan schouder zullen verkennen.

--------------

Voor meer informatie (Noot voor de redactie):
Estelle Houben: estelle@hsgroup.nu
Bob Jacobs: bob@jacobshospitalityservice.nl

Jacobs Hospitality Service