Horeca bijbaan Geldrop

Op zoek naar een flexibele bijbaan in Geldrop?

Jacobs Hospitality Service is de crème de la crème voor jou als (potentiële) Hospitality topper! Wil jij werken bij de tofste opdrachtgevers en evenementen in regio Geldrop? En zoek jij een bijbaan, die perfect te combineren valt met jouw studie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Via Jacobs Hospitality Service werk jij op verschillende horecalocaties in regio Geldrop! Van bruiloften tot bedrijfsborrels en van chiquere restaurants tot jeugdige festivals. Een werkweek bij ons is dan ook nooit hetzelfde.

Ben jij klaar voor de wereld van gastvrijheid? Schrijf je dan nu in via onderstaande button.


DIRECT INSCHRIJVEN!

Jacobs
Jacobs App

Blijf baas over je eigen rooster!

Via Jacobs Hospitality Service werk jij wanneer en waar jij zelf wilt! Via onze planningsapp kun jij gemakkelijk jouw beschikbaarheid doorgeven en/of reageren op openstaande diensten. Hierdoor is werken bij Jacobs Hospitality Service perfect te combineren met een drukke studie of een gezellig privéleven!Jacobs Hospitality Service
Jacobs Hospitality Service
Jacobs Hospitality Service

Samen met je collega's groeien door de Jacobs Academy

Ben je op zoek naar een bijbaan in de horeca, maar heb jij géén horeca-ervaring? Ook zonder ervaring kun je bij Jacobs Hospitality Service terecht! Doormiddel van de JACOBS Academy word jij opgeleid tot een echte Hospitality professional. Geniet samen met je collega's van onze exclusieve trainingen en cursussen!

Jacobs App


Reviews

  • “Binnen dit bedrijf is er een goede werksfeer, die de kwaliteit waarborgt met de nodige gezelligheid. Er zijn genoeg doorgroei mogelijkheden in de vorm van trainingen, die we samen kunnen doen.” — Bart W.

  • “Superleuk bedrijf om in te werken. Met veel afwisselende werkzaamheden, duidelijke communicatie en flexibele werktijden.” — Lisa V.

Klaar voor de wereld van gastvrijheid?